- 2022-01-13
Barščiai su raugintais kopūstais ir mėsa
Vėjo greičiu paruošiama Mamos konservų barščių sriuba su mėsa ir raugintais kopūstais. Daugeliui žmonių salstelėjas barščių skonis ir mėsytės kvapų derinys kelia šiurpuliukus ir didžiulį norą sušveisti barščių dubenį, o jei sriubytė dar ir pagardinta šaukštu grietinės skonis taps nepakartojamas.
Nepaprastą sriubos skonį atskleidžia daržovių įvairovės gausa bei mėsytės sultingumas. Sriuboje rasite: burokėliai, gūžiniai kopūstai, bulvės, pomidorų pasta, rūkyta kiauliena, morkos, svogūnai.
Gaminimo procesas:
1 --> Atidaryk stiklainėlį;
2 --> Visą turinį supilk į puodą;
3 --> Pripilk vandens santykiu 1:1;
4 --> Virk 3-4 minutes;
Skanaus!